Nieuws

“XXL Mobile Sneek leeft mee met zieke kinderen”

SNEEK – XXL Mobile Sneek sponsorde Ronald McDonald Regatta 2016 dit jaar met een groot aantal cadeaubonnen en kortingskaarten. Dat komt goed van pas, verteld een medewerker van het Ronald McDonald Huis Friesland. ‘De kinderen liggen grotendeels ziek in bed. Nu kunnen zij dit gebruiken om iets leuks te vinden voor bij hun telefoon of tablet.’

Ronald McDonald Regatta
Voor gezinnen met een gehandicapt kind is het ingewikkeld om een ‘uitje’ te organiseren. Het kind kan niet overal zelfstandig komen of heeft bij sommige activiteiten erg veel moeite. Met de 5e editie van de Ronald McDonald Regatta is een onbezorgde dagje uit wel mogelijk. ‘Het hele gezin kan mee gaan op de boot’, licht Marc Stallinga van het Ronald McDonald Hoeve. ‘Groepen kinderen of jongeren met een handicap kunnen zo samen gaan varen’.

Meedenken
Ronald McDonald krijgt geen subsidies en is volledig afhankelijk van sponsoren en donateurs. Het team van XXL Mobile Sneek voelt zich maatschappelijk betrokken. Onno Algra, filiaalmanager: “Als je kind ziek is, dan wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt blijven. Om die reden willen wij ervoor zorgen dat deze kinderen ook kunnen genieten van het leven. Dat meen ik uit de grond van mijn hart”.

XXL Mobile Sneek is te vinden aan de Nauwe Burgstraat 3 in Sneek

580x644.Ronald McDonald Regatta 2015

 

“XXL Mobile steunt de medemens”

MAART, 2015 – Cumlaude Lunch Café is een uniek plekje met een bijzondere bediening. Deze bestaat uit jongeren met een verstandelijke beperking die elke dag de klant met veel plezier op geheel eigen wijze bedienen. In het lunch café kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, een lunch of een gezellige borrel ook serveren we lekkere Lavazza koffie en diverse soorten thee.

Iedereen verdient een plekje
Iris Sinnema is persoonlijk begeleidster, “Iedereen verdient een plekje ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt”. Haar werk is juist zo fantastisch omdat iedereen elkaar beter kan leren kennen. “Het brengt een lach op mijn gezicht om onze toppers elke dag weer te zien stralen”.

XXL Mobile Nederland
XXL Mobile Sneek is maatschappelijk verantwoord ondernemer. Het bedrijf is erkend reparateur van elke smartphone of tablet merk. “Elke klant met een smartphone of tablet kan bij ons terecht”, verteld accountmanager Chris Osieck. “Het is voor ons dan ook niet meer dan normaal om een bijdrage te leveren aan onze medemens”.

Onno Algra (filiaalmanager) licht toe, “Zoals deze mensen terecht kunnen bij Cumlaude, zijn ze ook van harte welkom bij XXL Mobile Sneek”.

DSC_0046-2

 

“XXL-Mobile Nederland opent zesde vestiging in Wolvega”

WOLVEGA – XXL-Mobile is een snelgroeiende winkelformule voor alle smartphones en tablets. Met de opening in Wolvega, aan de Hoofdstraat Oost 19, is de 6de vestiging een feit. De formule dankt haar explosieve groei aan de grote mate van persoonlijke aandacht voor de klant, “Voor ons is de lifestyle van de klant bindend en wij zorgen dat we daar naadloos op aansluiten. De hele maand november vieren wij de opening bovendien feestelijk”, laat de eigenaar weten. “Klanten die een bezoek brengen maken kans op een gratis telefoonhoesje.”

Bij XXL-Mobile zijn alle telefoons van harte welkom. Klanten kunnen terecht voor alle soorten reparaties, zoals het vervangen van een beeldscherm, batterij en oplaadpunten. Bovendien staat gastvrijheid hoog in het vaandel, met extra service zoals het geven van een 1 uur wachttijd. Hierdoor ontvangen klanten hun telefoon dezelfde dag terug.

Omdat XXL-Mobile een onafhankelijke vakspecialist is kan er een scherpe prijs worden gehanteerd. “De reparaties worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de fabrikant, zo ontvangt de klant ook nog garantie. Ook zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres. Daarom werken wij ook nauw samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.”

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.